top

Behandlinger

Orthomolekylær medicin:

Orthomolekylær medicin (De rette molekylers medicin) er en type alternativ medicin, der forsøger at forebygge og behandle sygdomme med substanser, der er naturlige (ikke-artsfremmede) for kroppen.

Eksempelvis næringsmidlerne; fedtsyrer, kulhydrater, proteiner, vitaminer og mineraler.

I kinesiologien ses mennesket som bestående af  kroppen, bevidstheden og tankerne, følelserne og meridian-energien. De forskellige dele påvirker hinanden indbyrdes. Det betyder at et symptom på ét område kan have sin årsag i et andet område. Et dagligdags eksempel er, når man får ondt i maven af nervøsitet.

I den kinesiologiske behandling, kaldet afbalancering, arbejdes der med energibaner/meridianer. Meridianerne trans­porterer energi rundt til kroppens muskler og organer. Hvis en meridian blokeres, stoppes energistrømmen på samme måde, som når en dæmning bremser en flod: neden for dæmningen tørrer floden ud af mangel på vand og næring. Når meridianen blokeres, taber de berørte muskler og organer noget af deres funktionsevne, fordi de ikke får tilført den nødven­dige energi.

Word cloud for Kinesiology

 

National Acupuncture Detoxification Association er et system, der er  udviklet til at afgifte og afvænne mennesker fra narkotiske rusmidler. Metoden så sin begyndelse i USA i 1970’erne, udviklet af dr. Michael Smith fra Lincoln Hospital, og har siden bredt sig ud over det meste af verden, herunder også Skandinavien.
Det har vist sig, at NADA i særdeles høj grad også egner sig som krise/traumeterapi og personlig procesudvikling. Herudover fungerer NADA som et effektivt komplementærsystem til medicin- og alkoholafvænning samt psykiatriske problemstillinger.
I alle misbrugssituationer/afhængighedssituationer er det nødvendigt, at der hos den enkelte er et ønske og en stærk motivation for at stoppe. NADA-akupunktur er et standardiseret øreakupunktur-program, som består af fem kinesiske ørepunkter i samspil med en strategi eller anden behandling.

 

METODEN HAR INDFLYDELSE PÅ bl.a.:

  • Abstinenser og stoftrang
  • Indre kontrol
  • Søvnløshed
  • At kunne sætte ord på følelser
  • Aggression
  • Fysisk og psykisk uro
  • Akut kriseAngst
  • Stress
  • At fremme recovery
  • At forebygge recidiv

Det er individuelt, hvor mange behandlinger klienten har brug for. NADA-akupunktur kan dog ikke overdoseres, og for at opnå de bedste resultater kræves flere behandlinger.

NADA akupunktur med nåle i øret

 

Hele kroppen er afspejlet under fødderne, og ved massage og tryk på reflekszonerne under fødderne, øges blodcirkulationen til organerne, affaldsstoffer bliver udrenset og immunforsvaret blivet styrket. Behandlingen påvirker kroppens organer, kirtler og immunsystem og kroppens balance reguleres. Zoneterapi kan bruges som forebyggende behandling, til afspænding og er en fantastik måde at stresse af på.

9

Fysiurgisk massage er en massageform der virker, ved at gennemarbejde en muskel fra dens udspring til dens tilhæftning. Denne grundige bearbejdning af musklerne medfører øget blodgennemstrømning. Derved stimuleres kredsløbet, muskelbalancen øges, og immunforsvaret aktiveres. Massagen virker smertelindrende på ømme og overbelastede muskler. Kroppen udskilning af affaldsstoffer øges, hvilket medfører større bevægelighed i muskler og led. Massagen kan desuden have særdeles positiv indflydelse, på en anspændt eller stresset psyke.

Fysiurgisk massage er effektiv, hvis du lider af:

Muskelspændinger, infiltrationer(myoser), rygproblemer, hovedpine, stress, skader(f.eks. idrætsskader).

13